Studioul recomandat de Bianca Drăgușanu face angajări

Studioul recomandat de Bianca Drăgușanu

Studioul recomandat de Bianca Drăgușanu

Cum industria divertismentului online pentru adulţi este într-o continuă creştere şi generează sume ameţitoare de bani, concurenţa în rândul agenţiilor de recrutare este acerbă. Campaniile de marketing şi publicitate diferă de la studio la studio, dar majoritatea anunţurilor de angajare videochat promovează ideea unor câştiguri financiare impresionante cât ai bate din palme.

Există totuşi un studio de videochat în Bucureşti care a ales să se detaşeze de efectul de turmă din domeniu şi de clasica întrebare “Vrei să fii independentă?“venind cu o abordare diferită. Studioul recomandat de Bianca Drăgușanual cărui slogan este We create top models, oferă cel mai mare comision din piață și încurajează tinerele să facă pasul către videochat: Crezi că nu le poți avea pe toate? Schimbă-ti jobul!

Top model în videochat?

Charm Studio, un nume deja cunoscut printre studiourile de videochat, cu peste un deceniu de experienţă în domeniu, se adresează tinerelor ambiţioase care îşi doresc să fie mai mult decât un Alt model de videochat. În condiţiile în care în România există peste 100.000 de fete care activează în sfera divertismentului virtual adresat adulţilor, este lesne de înţeles că şi încasările diferă: de la câteva sute la câteva zeci de mii de dolari pe lună.

Diferenţa esenţială dintre un model de videochat mediocru şi un model de top este făcută, la prima vedere, de numărul de zerouri din cont. Dintr-un sâmbure aruncat întâmplător pe pământ poate creşte un vlăstar, însă pentru a culege cele mai bune fructe pomul trebuie îngrijit şi plantat în condiţii optime. Aşa stau lucrurile şi în videochat, în spatele unui model de top stă o echipă de oameni dedicaţi şi pasionaţi care se ocupă încontinuu de formarea şi promovarea modelului.

Charm Studio- studioul modelelor de top

We create top models, sloganul Charm Studio, se traduce prin mai mult de 40 de premii adunate la evenimentele naţionale şi internaţionale din industria videochatului. Cel mai recent trofeu, Premium Studio of the Year, a fost câștigat chiar în luna februarie. Studioul recomandat de Bianca Drăgușanu are peste 20 de modele care lună de lună câştigă mai mult de 15.000$.

 Ba mai mult decât atât, mărturie a faptului că Charm Studio este studioul modelelor de top este şi povestea Lorenei. În cei aproape 2 ani de colaborare cu cel mai bun studio videochat din România, ea a reuşit să adune în cont fabuloasa sumă de 1 milion de dolari.