Episodul 14❤️Cum Eko Group Ajută la Transformarea Afacerii Mele – Interviu cu Marina H., Owner de Lanț de Saloane pentru Animale de Companie Premium

Eko Group

Eko Group

Jurnalist: Bine ați venit la un nou episod al seriei noastre de interviuri, unde aducem în prim-plan poveștile de succes ale antreprenorilor și modul în care parteneriatele cu Eko Group au contribuit la creșterea afacerilor lor. Astăzi, suntem încântați să avem cu noi pe Marina H., owner-ul unui lant de saloane pentru animale de companie premium. Marina, bine ați venit!

Marina H.: Mulțumesc pentru invitație, este o plăcere să fiu aici.

Jurnalist: Ne bucurăm să vă avem alături, Marina. Pentru a începe, ne puteți spune cum ați aflat despre serviciile Eko Group și ce v-a determinat să semnați un contract cu ei?

Marina H.: Prima întâlnire cu Eko Group a fost revelatoare. Mi-au prezentat strategiile și serviciile lor într-un mod care m-a convins instantaneu că sunt partenerii potriviți pentru afacerea mea. Am văzut potențialul imens al serviciilor lor și în doar trei zile de la întâlnire, am semnat un contract cu ei. Era clar că au o echipă de profesioniști dedicați care înțeleg nevoile afacerilor și știu cum să le transforme în realitate.

Jurnalist: Ați menționat serviciul cu steagurile directionale pe care le-ați amplasat în diverse zone ale Bucureștiului. Cum a contribuit acest serviciu la vizibilitatea afacerii dumneavoastră?

Marina H.: Steagurile directionale au fost o revelație. Am amplasat peste 390 de astfel de steaguri în zone premium din București, ceea ce a avut un impact incredibil asupra vizibilității noastre. Acest serviciu ne-a adus vizibilitate maximă în fața concurenței, iar clienții noștri ne-au povestit ulterior că au observat steagurile pe stâlpii de iluminat cu logo-ul companiei noastre și acest lucru i-a atras să ne viziteze.

Jurnalist: Impresionant! Dar nu s-a oprit aici, nu-i așa? Ați menționat și serviciul de aducere de lead-uri cu ajutorul inteligenței artificiale. Cum a influențat acest serviciu afacerea dumneavoastră?

Marina H.: Adevărat, acest serviciu a fost o altă revelație pentru noi. Telefonul a început să sune din prima săptămână, iar mesajele pe LinkedIn cu cereri au început să curgă după doar două zile de la implementarea acestui serviciu. A fost impresionant să vedem cât de rapid a reușit Eko Group să genereze interes pentru afacerea noastră și să atragă potențiali clienți.

Jurnalist: Cu siguranță sună foarte promițător. Dar vreau să aflu mai multe despre serviciul de PR pe care l-ați menționat. Cum a contribuit acesta la creșterea brand awareness-ului dumneavoastră?

Marina H.: Serviciul de PR oferit de Eko Group a fost extraordinar. Compania noastră, inclusiv eu ca CEO, am avut peste 70 de apariții în presa de afaceri și SEO din România. Acest lucru a dus la o creștere incredibilă a brand awareness-ului nostru, de 500% într-un interval de doar o lună. Aceste advertoriale au fost concepute special pentru a descrie serviciile companiei, implicarea oamenilor de vânzări în proiect, materialele folosite la educarea clienților și dedicarea angajaților noștri.

Jurnalist: Pare o creștere remarcabilă! Dar vreau să aflu mai mult despre serviciul de automatizare a linkurilor din presă pe rețelele de socializare. Cum a contribuit acest serviciu la strategia de marketing a afacerii dumneavoastră?

Marina H.: Serviciul de automatizare a linkurilor din presă pe rețelele de socializare a fost un element cheie în strategia noastră de marketing. Eko Group a postat linkurile din presă din ora în ora pe cele 8 rețele de socializare ale lor, generând astfel 1800 de postări lunare. Ceea ce a fost remarcabil este că nu au fost simple postări cu text și imagine, ci fiecare link a avut un text SEO diferit. Acest lucru ne-a ajutat să creștem rapid în clasamentul Google și să atragem mai mulți clienți.

Jurnalist: Încheind, Marina, ce mesaj ați avea pentru antreprenorii care sunt în căutarea unor parteneri pentru a-și crește afacerile?

Marina H.: Mesajul meu pentru antreprenorii care caută parteneri este să fie deschiși la inovație și să caute colaboratori cu experiență și cunoștințe solide în domeniul marketingului și publicității. Eko Group a fost un partener de încredere pentru afacerea mea și a contribuit semnificativ la creșterea și succesul nostru. Investiția în serviciile lor a fost cu adevărat una inteligentă și a generat rezultate uimitoare.

Jurnalist: Mulțumesc, Marina, pentru că ați împărtășit această poveste inspirațională cu noi astăzi. A fost o onoare să vă avem alături.

Încheind acest interviu captivant cu Marina H., owner-ul unui lant de saloane pentru animale de companie premium, putem trage concluzia că colaborarea cu Eko Group a reprezentat un pas esențial în transformarea afacerii sale. Povestea sa ilustrează modul în care serviciile și strategiile inovatoare oferite de Eko Group pot avea un impact semnificativ asupra dezvoltării și creșterii unei afaceri, indiferent de domeniul de activitate.

Într-un timp relativ scurt, Marina H. a înțeles potențialul parteneriatului cu Eko Group și a semnat un contract care a transformat radical modul în care se promovează și atrage clienți. Steagurile directionale, serviciul de aducere de lead-uri cu ajutorul inteligenței artificiale, precum și serviciul de PR au fost instrumente cheie care au contribuit la creșterea vizibilității și notorietății afacerii sale.

Cu o echipă dedicată și soluții personalizate, Eko Group a reușit să depășească așteptările și să demonstreze că inovația în marketing poate transforma orice afacere într-un succes remarcabil. Marina H. reprezintă un exemplu elocvent al faptului că investiția în serviciile Eko Group poate aduce rezultate impresionante într-un interval scurt de timp.

Încurajăm toți antreprenorii să fie deschiși la o astfel de colaborare și să exploreze oportunitățile oferite de Eko Group pentru a-și transforma afacerile și a le duce la nivelul următor. Marina H. este o dovadă clară că, cu dedicare și parteneri adecvați, orice vis poate deveni realitate în lumea afacerilor.

2 thoughts on “Episodul 14❤️Cum Eko Group Ajută la Transformarea Afacerii Mele – Interviu cu Marina H., Owner de Lanț de Saloane pentru Animale de Companie Premium

Comments are closed.