HORECA by Divani & Sofa’: O Nouă Viziune în Designul de Interior

HORECA by Divani & Sofa’: O Nouă Viziune în Designul de Interior

HORECA by Divani & Sofa’: O Nouă Viziune în Designul de Interior

Într-o lume în care designul de interior joacă un rol esențial în definirea experiențelor ospitalității, Divani & Sofa’ își afirmă poziția de lider inovator prin lansarea HORECA by Divani & Sofa’. Această nouă linie, dedicată exclusiv sectorului ospitalității, marchează începutul unei ere în care designul întâlnește funcționalitatea în moduri extraordinare, redefinind astfel spațiile HORECA printr-o abordare revoluționară.

Lumea ospitalității a fost invitată să descopere cum Divani & Sofa’, un nume deja sinonim cu luxul și calitatea excepțională în mobilier și design interior, își extinde expertiza și inovația în domeniul HORECA. Având o tradiție de peste 15 ani în crearea de soluții de mobilier și design de interior, Divani & Sofa’ aduce o nouă viziune în amenajarea spațiilor destinate ospitalității, oferind soluții personalizate care transformă orice spațiu într-o experiență unică pentru vizitatori.

Central în filosofia HORECA by Divani & Sofa’ este angajamentul față de inovație și personalizare. Fiecare proiect este tratat cu o atenție deosebită, îndeplinind și adesea depășind așteptările clienților. Acest lucru este posibil datorită colaborării strânse între echipa de designeri și arhitecți și fiecare client, care împreună transformă viziuni în realități impresionante, utilizând materiale de înaltă calitate și cele mai recente tendințe în designul de interior.

Oferind o gamă largă de servicii și produse, Divani & Sofa’ se adresează tuturor nevoilor industriei HORECA, de la dormitoare de hotel, care promit confort suprem și rafinament, până la spații de restaurant și cafenele, care sunt proiectate pentru a îmbunătăți experiența culinară a oaspeților. Mobilierul si soluțiile decorative completează portofoliul, adăugând stil și personalitate care fac fiecare proiect unic.

Soluțiile all-in-one ale Divani & Sofa’ simplifică procesul de amenajare și mobilare, oferind clienților o experiență eficientă și lipsită de griji. Acest pachet complet asigură că de la concept până la finalizare, fiecare etapă este gestionată cu profesionalism și atenție la detalii, reflectând viziunea și identitatea brandului clientului.

Inovația se manifestă și în selecția materialelor și a produselor oferite. Mobilierul outdoor, covoarele de înaltă rezistență și unitățile de perete decorative sunt doar câteva exemple ale modului în care Divani & Sofa’ răspunde cerințelor de durabilitate și estetică ale spațiilor HORECA. Prin aceste soluții, compania nu doar că asigură o experiență vizuală de neuitat, dar și o funcționalitate adaptată nevoilor dinamice ale industriei ospitalității.

Dorina Dimagli, CEO-ul Luxury Furniture, subliniază că HORECA by Divani & Sofa’ este mai mult decât un furnizor de mobilier și design interior. Este un partener dedicat transformării fiecărui spațiu HORECA într-o operă de artă funcțională, unde fiecare detaliu este conceput pentru a inspira și încânta. Această dedicare pentru excelență și inovație este ceea ce diferențiază Divani & Sofa’ în industria ospitalității, consolidându-și reputația ca lider în crearea de spații memorabile.

Colaborările cu parteneri de prestigiu și branduri internaționale renumite întăresc angajamentul Divani & Sofa’ pentru calitate și inovație. Fiecare piesă de mobilier și fiecare soluție de design sunt dovada excelenței și a atenției la detalii, caracteristici apreciate atât de clienți, cât și de parteneri.

În concluzie, HORECA by Divani & Sofa’ aduce o nouă viziune în designul de interior pentru industria ospitalității, oferind soluții personalizate care transformă orice spațiu într-unul de neuitat. Cu un angajament neclintit pentru inovație, calitate și personalizare, Divani & Sofa’ redefinește experiența ospitalității, creând spații unde frumusețea se îmbină armonios cu funcționalitatea, și unde fiecare moment petrecut devine o amintire prețioasă.